OM MIG

CV

PORTFOLIO

KONTAKT

TEDSVENSSON.com

Ted heter jag och jag är en levnadsglad kille på 37 år som sedan många år arbetar på Fyrklövern ABs inhouse-avdelning. Fyrklövern är ett av Nordens ledande postorderföretag inom porslin och heminredningsprodukter i det exklusivare segmentet.

 

Mitt arbete består huvudsakligen av att sätta layout till våra kampanjmaterial i olika former, samt att jag har huvudansvar för företagets kundtidning ”Fyrklövern Magasin”. Denna kundtidning är jag med och skapar från tomma ark tills dess att den ligger på tryck- bordet. Min tjänst innefattar visst ad-ansvar även om vi jobbar strikt utifrån de briefer vi får från marknads-avdelningen.

 

Jag är van att jobba med flera projekt samtidigt och är snabb, struktererad och noggrann. Jag har också erfarenhet av språkanpassningar då allt vi gör skapas på flera språk. Jag deltar ofta på tryckstarter, och har god kännedom om tryckeribranschen. Jag trivs utmärkt med mitt jobb.

 

Innan jag började på Fyrklövern jobbade jag med liknande uppgifter hos en

IT-återförsäljare. Mina främsta uppgifter där var att ha hand om företagets grafiska profil, framställa och ansvara för kampanj- och säljmaterial.
Jag jobbade också med utveckling och underhåll av företagets hemsida. Dessvärre gick företaget i konkurs september 2003.

 

Jag är utbildad grafisk formgivare och tog KY-examen från den ansedda utbildningen Masters of Media år 2001. Det var en tvåårig högskoleutbildning i regi av Macmeckarna/Academedia där vi fick lära oss om trycksaksproduktion, grafisk design och marknadsföring. I utbildningen ingick tre praktikperioder om vardera tio veckor. Utbildningen passade mig perfekt och jag var mycket glad då jag blev antagen. Det var på Masters of Media som mitt formspråk fick sin grund och här som mitt designintresse tog sin början.

 

Som person är jag lugn, stresstålig och positiv. Jag har ett glatt humör och är lätt att ha att göra med. På min fritid håller jag igång genom att simma och dagligen ta långpromenader med min hund Max. Jag bor i ett naturskönt område strax utanför Lund och strövar ofta i skog och mark. Jag har ett gediget intresse för ny teknik och datorer och jag intresserar mig också för hem och trädgård – jag bor i ett radhus med täppa som jag sköter om.

 

Jag ser fram emot att få träffa dig för att berätta mer om mina kunskaper inom trycksaksbranschen och mer om vem jag är!

 

Med varma hälsningar

 

 

 

Ted Svensson